Tarieven & betaling

U krijgt bij ons de beste specialistische zorg voor de wettelijk vastgestelde tarieven. Deze tarieven zijn voor iedereen inzichtelijk middels de volgende link: Tandheelkundige zorg prijzen.

In onderstaand overzicht treft u een indicatie van de materiaal- en techniekkosten die u in onze praktijk kunt tegenkomen. Het betreft een indicatie, omdat wij met diverse tandtechnische laboratoria samenwerken en prijzen kunnen verschillen. Uw tandarts zoekt naar de beste oplossing voor uw persoonlijke situatie, waarbij expertise, kwaliteit en prijs centraal staan.

Voor concrete prijzen van bijvoorbeeld een kroon, brug of prothese kunt u te allen tijde een begroting vragen aan uw tandarts.

Prijslijst Van Beers Materiaal- en techniekkosten 2024

Prijslijst Fluent Materiaal- en techniekkosten 2024

Betaling

In onze praktijk hebben wij het versturen en innen van onze rekeningen uitbesteed aan Infomedics. Zo houden we meer tijd over voor onze patiënten. Onlangs is Infomedics gestart met digitaal factureren. U ontvangt de rekening niet langer per post, maar krijgt een e-mail met een betaallink. In de e-mail staat een factuurnummer en eventueel een inlogcode. Wanneer u met deze gegevens inlogt op www.infomedics.nl kunt u uw rekening eenvoudig inzien en voldoen.

Ontvangt u de rekening toch liever per post? Dan kunt u de optie digitaal factureren ook uitzetten op de website van Infomedics. Of ontvangt u juist nog geen digitale factuur, maar heeft u hier wel interesse in? Geef dan uw e-mailadres aan ons door. Wij zorgen er dan voor dat u de rekening voortaan per e-mail ontvangt.

Bent u aanvullend verzekerd? Dan stuurt Infomedics de rekening eerst naar uw zorgverzekering. U ontvangt alleen een rekening voor het bedrag dat niet door uw zorgverzekeraar wordt vergoed.

Uitzonderingen

Er zijn enkele uitzonderingssituaties waarbij u de rekening niet van Infomedics zal ontvangen:

  • De spoedgevallendienst: de rekening dient per pin of contant te worden voldaan.
  • U geeft er de voorkeur aan om de rekening direct na uw bezoek per pin of contant te betalen.
  • U heeft geen Nederlands 06-nummer. Digitale facturatie werkt namelijk alleen met een Nederlands 06-nummer.